Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnads- och inredningssnickeri, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollebygd så är Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 1963-06-19 så skapades Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556088-0055 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-299100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hultafors Snickerifabrik Aktiebolag är Gustafsson, Arne Leif Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäversjö, Claes Göran Georg som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kjellstrand, Arne Donald som är född 1948 och har titeln Revisor, Ahlberg Andersson, Annika Maria som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor, .