Thomas Sjöstrands Bygg Service

Västra Götalands län

Information

Thomas Sjöstrands Bygg Service är en verksamhet som finns i Bollebygd. I Thomas Sjöstrands Bygg Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöstrand, Thomas Wilhelm som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thomas Sjöstrands Bygg Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Thomas Sjöstrands Bygg Service på telefon 070-5766991.

Byggverksamhet.

Idag är Thomas Sjöstrands Bygg Service av bolagstypen Enskild firma.

Thomas Sjöstrands Bygg Service är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Thomas Sjöstrands Bygg Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Thomas Sjöstrands Bygg Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thomas Sjöstrands Bygg Service så är det följande:

Thomas Sjöstrands Bygg Service har 551001-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.