H Bergman International

Västra Götalands län

Information

H Bergman International är ett av många verksamheter som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som H Bergman International finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

H Bergman International som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-09-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H Bergman International så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Bollebygd arbetar för att verksamheter som H Bergman International ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för H Bergman International. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Provisionsförsäljning av måleriverktyg, färg, lim, fogmassor, avpassade badrumsmattor, duschdraperier, handduktar, fyrverkerier med mera av där tillhörande produkter till järn-, färg-, byggfackhandel samt övriga i branschen angränsande varuhusbutiker och därmed förenlig verksamhet. Provisionsförsäljning av sportutrustning till idrottsföreningar och därmed förenlig verksamhet. Skriva travtipsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H Bergman International är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H Bergman International och det är följande personer, Bergman, Hans Håkan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för H Bergman International är 540227-XXXX.