Floribus Utbildningskonsult

Västra Götalands län

Information

530427-XXXX är organisationsnummer för företaget Floribus Utbildningskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Floribus Utbildningskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollebygd som är den kommunen som Floribus Utbildningskonsult finns i.

Floribus Utbildningskonsult har varit registrerat sedan 2007-05-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Floribus Utbildningskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Floribus Utbildningskonsult är och det finns flera bolag i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för Floribus Utbildningskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Floribus Utbildningskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Utbildningskonsultativ verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Floribus Utbildningskonsult och det är Persson, Elisabeth Linnéa som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,