Bente Johansson - Massage & Kroppsvård

Västra Götalands län

Information

530314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bente Johansson - Massage & Kroppsvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bente Johansson - Massage & Kroppsvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollebygd som är den kommunen som Bente Johansson - Massage & Kroppsvård finns i.

Bente Johansson - Massage & Kroppsvård har varit registrerat sedan 2005-10-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bente Johansson - Massage & Kroppsvård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bente Johansson - Massage & Kroppsvård är och det finns flera verksamheter i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för Bente Johansson - Massage & Kroppsvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bente Johansson - Massage & Kroppsvård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massage och kroppsvård till företag och privatpersoner. Försäljning av produkter som är förenlig med verksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med Bente Johansson - Massage & Kroppsvård och det är Johansson, Bente Eckert som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,