Jane Agerbloms Hemservice

Västra Götalands län

Information

Jane Agerbloms Hemservice är ett av många bolag som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som Jane Agerbloms Hemservice finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jane Agerbloms Hemservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-02.

Jane Agerbloms Hemservice som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-09-15. Men sedan 2004-09-30 så har Jane Agerbloms Hemservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jane Agerbloms Hemservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-288174.

Bollebygd arbetar för att bolag som Jane Agerbloms Hemservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jane Agerbloms Hemservice. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Hemtjänst - vård av barn, åldringar. All hjälp som behövs i ett hem när orken tar slut. Ledsagare till läkare, frissan, handlingar, rehab.träning, få kommu ut och gå.

Firmatecknare för Jane Agerbloms Hemservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jane Agerbloms Hemservice och det är följande personer, Agerblom, Jane Britt Iréne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jane Agerbloms Hemservice är 530218-XXXX.