Sting Byggservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollebygd och Sting Byggservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sting Byggservice är ett av dem. Statusen för Sting Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Sting Byggservice är ett Enskild firma och skapades 1996-04-10. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där företaget finns i jobbar för att företag som Sting Byggservice ska trivas.

Sting Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15. I Bollebygd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet, nybyggnad, reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sting Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Sting Byggservice och det finns flera företag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Sting Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8885318.

.

De som är på något sätt har med Sting Byggservice är Andersson, Stig Lennart som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sting Byggservice har 520802-XXXX som sitt organisationsnummer.