Andvikens Stoppmöbler

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollebygd och Andvikens Stoppmöbler är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Andvikens Stoppmöbler är ett av dem. Statusen för Andvikens Stoppmöbler är att Bolaget är aktivt.

Andvikens Stoppmöbler är ett Enskild firma och skapades 2001-07-19. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andvikens Stoppmöbler ska trivas.

Andvikens Stoppmöbler är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Renovering och omklädning av möbler samt försäljning av möbeltyg och tillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andvikens Stoppmöbler är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Andvikens Stoppmöbler och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Andvikens Stoppmöbler så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-18186.

.

De som är på något sätt har med Andvikens Stoppmöbler är Forsman, Eva Kristina som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Andvikens Stoppmöbler har 500213-XXXX som sitt organisationsnummer.