Kropps Konst Ingalill Tejder

Västra Götalands län

Information

490730-XXXX är organisationsnummer för företaget Kropps Konst Ingalill Tejder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kropps Konst Ingalill Tejder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollebygd som är den kommunen som Kropps Konst Ingalill Tejder finns i.

Kropps Konst Ingalill Tejder har varit registrerat sedan 1994-10-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kropps Konst Ingalill Tejder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kropps Konst Ingalill Tejder är och det finns flera bolag i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för Kropps Konst Ingalill Tejder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kropps Konst Ingalill Tejder så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massagebehandlingar och därmed förenlig verksamhet. Design, tillverkning och försäljning av damkonfektion.

Det finns olika personer som har en koppling med Kropps Konst Ingalill Tejder och det är Tejder, Doris Ingalill Birgitta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,