Ingvars Transport

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollebygd och Ingvars Transport är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ingvars Transport är ett av dem. Statusen för Ingvars Transport är att Bolaget är aktivt.

Ingvars Transport är ett Enskild firma och skapades 1996-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ingvars Transport ska trivas.

Ingvars Transport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Bollebygd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingvars Transport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ingvars Transport och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Ingvars Transport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5825029.

.

De som är på något sätt har med Ingvars Transport är Steivik, Stig Ingvar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ingvars Transport har 450109-XXXX som sitt organisationsnummer.