Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag finns. I Bollebygd så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag har haft sedan 2007-09-27. Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag har funnits sedan och 2007-09-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 12, 517 34, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-284500.

Bollebygd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag har idag 969729-8413 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag

Handel- Butik med kaffe, thé och choklad samt inrednings prylar.

I Systrarnas Kaffe & Choklad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jennie Therese som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lena Ann-Christin som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .