Cecro Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Cecro Handelsbolag är ett företag som finns i Bollebygd. I Cecro Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börjesson, Sara Silvia Cecilia som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Åkerström, Robert Emil som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cecro Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cecro Handelsbolag på telefon 070-6197760.

Städning, underhåll, reparation av privat- och näringsfastigheter. Trädgårdsskötsel, målningsarbeten, hushållsnära tjänster. Försäljning av verksamhetsrelaterade produkter. Värdepappershandel i bolaget.

Idag är Cecro Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Cecro Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Bollebygd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Cecro Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-07 och Cecro Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cecro Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Cecro Handelsbolag har 969727-5932 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.