Mavik Communication Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969684-0819 är organisationsnummer för bolaget Mavik Communication Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mavik Communication Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bollebygd som är den kommunen som Mavik Communication Handelsbolag finns i.

Mavik Communication Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-03-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mavik Communication Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mavik Communication Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för Mavik Communication Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Mavik Communication Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 033-289044 eller genom brev på följande adress:
Odens v. 52A, 517 36, Bollebygd

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster inom områdena tele- och datakommunikation, speciellt internetbaserade system, lantmäteri (GPS), mobiltelefoni och telefonitjänster samt närbesläktade verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mavik Communication Handelsbolag och det är Fridh, Karl Viktor som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Johansson, Mats Håkan som är född 1981 och har titeln Bolagsman,