SYMBITEK Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

SYMBITEK Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Bollebygd. Det är nämligen den kommunen som SYMBITEK Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

SYMBITEK Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-12-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Stationsv. 6, 517 33, Bollebygd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SYMBITEK Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-289850.

Bollebygd arbetar för att verksamheter som SYMBITEK Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SYMBITEK Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Agenturverksamhet, import och försäljning av processteknisk utrustning. Konsultverksamhet inom marknadsföring och IT samt försäljning av system av hård- och mjukvara inom denna verksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SYMBITEK Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till SYMBITEK Handelsbolag och det är följande personer, Skoglund, Jan Erik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Särnbratt, Maria Elisabeth som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för SYMBITEK Handelsbolag är 969656-0136.