VFT - Måleri Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

VFT - Måleri Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Bollebygd som är den kommunen där VFT - Måleri Handelsbolag finns. I Bollebygd så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. VFT - Måleri Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket VFT - Måleri Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. VFT - Måleri Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till VFT - Måleri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till HINDÅSVÄGEN 71, 517 92, Bollebygd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 033-285880.

Bollebygd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

VFT - Måleri Handelsbolag har idag 969629-3878 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för VFT - Måleri Handelsbolag

Målerifirma.

I VFT - Måleri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Törnäng, Eva Aneth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Törnäng, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .