Kommanditbolaget Forsa Gård

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Bollebygd och Kommanditbolaget Forsa Gård är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kommanditbolaget Forsa Gård är ett av dem. Statusen för Kommanditbolaget Forsa Gård är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolaget Forsa Gård är ett Kommanditbolag och skapades 1988-12-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kommanditbolaget Forsa Gård ska trivas.

Kommanditbolaget Forsa Gård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03. I Bollebygd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Jordbruk samt handel med, tävling och uppfödning av travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolaget Forsa Gård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-07-03.

Idag är Kommanditbolaget Forsa Gård och det finns flera bolag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolaget Forsa Gård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-289595.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Kommanditbolaget Forsa Gård är Stefan Söderqvist Fastighets AB som är född och har titeln Komplementär, Friman, Hans Gunnar Krister som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, Hagberg, Jan Erik som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, Söderkvist, Kjell Stefan som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolaget Forsa Gård har 916895-3090 som sitt organisationsnummer.