K. Persson Konsult & Utbildning

Västra Götalands län

Information

790729-XXXX är organisationsnummer för verksamheten K. Persson Konsult & Utbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. Persson Konsult & Utbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollebygd som är den kommunen som K. Persson Konsult & Utbildning finns i.

K. Persson Konsult & Utbildning har varit registrerat sedan 2008-01-23 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. Persson Konsult & Utbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

K. Persson Konsult & Utbildning är och det finns flera verksamheter i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för K. Persson Konsult & Utbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med K. Persson Konsult & Utbildning så kan ni göra det på telefon genom 070-4335825 eller genom brev på följande adress:

Främst konsult inom datorutbildningar men även support, design, konsult inom mjukvara.

Det finns olika personer som har en koppling med K. Persson Konsult & Utbildning och det är Persson, Seija Karin som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,