Bollefysiken ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla träningspass i framförallt spinning (motionscykling) och poweryoga, aktiviteter som ligger i tiden och befrämjar hälsa och balans.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bollefysiken ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Bollebygd så är Bollefysiken ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Bollebygd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollebygd och i Västra Götalands län. Redan 2007-09-18 så skapades Bollefysiken ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

Bollefysiken ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

769617-4023 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollebygd.

Just nu är Bollefysiken ekonomisk förening och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bollefysiken ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bollefysiken ekonomisk förening är Dicksson, Gunilla Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnskog, Kari Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Rita Susanne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsgården, Astrid Erika som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Ann-Loui Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, .