Budskapet, Pettersson kommunikation

Västra Götalands län

Information

I Bollebygd finns det ett Enskild firma som heter Budskapet, Pettersson kommunikation. Det finns flera verksamheter som liknar Budskapet, Pettersson kommunikation i Västra Götalands län. Bollebygd är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Budskapet, Pettersson kommunikation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-26 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-01-23 så har Budskapet, Pettersson kommunikation varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Budskapet, Pettersson kommunikation och det finns fler verksamheter som är det i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Budskapet, Pettersson kommunikation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Budskapet, Pettersson kommunikation så kan ni göra det på .

Projektledning och produktion av informationsmaterial.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Pettersson, Tomas Bernt som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Budskapet, Pettersson kommunikation har 721205-XXXX som sitt organisationsnummer.