Störtared Anläggning & Schakt

Västra Götalands län

Information

701020-XXXX är organisationsnummer för företaget Störtared Anläggning & Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Störtared Anläggning & Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollebygd som är den kommunen som Störtared Anläggning & Schakt finns i.

Störtared Anläggning & Schakt har varit registrerat sedan 1996-11-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Störtared Anläggning & Schakt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Störtared Anläggning & Schakt är och det finns flera bolag i Bollebygd som också är .

Firmatecknare för Störtared Anläggning & Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Störtared Anläggning & Schakt så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Entreprenad avseende lokal- och trädgårdsunderhåll, plantering, stensättning, rivning och VA-anläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Störtared Anläggning & Schakt och det är Malmén, Kerstin Maria som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,