PG Perssons Entreprenad

Västra Götalands län

Information

I Bollebygd finns det ett Enskild firma som heter PG Perssons Entreprenad. Det finns flera bolag som liknar PG Perssons Entreprenad i Västra Götalands län. Bollebygd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

PG Perssons Entreprenad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-07-30 så har PG Perssons Entreprenad varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är PG Perssons Entreprenad och det finns fler bolag som är det i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med PG Perssons Entreprenad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med PG Perssons Entreprenad så kan ni göra det på 033-289391.

Entreprenad firma med inriktning mot markarbeten, försäljning av jord, arbeten utförda med hjälp av hjullastare, dumper samt gräsklippare.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Jonny Per-Gunnar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

PG Perssons Entreprenad har 650425-XXXX som sitt organisationsnummer.