Kina Thai Take Away

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollebygd och Kina Thai Take Away är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kina Thai Take Away är ett av dem. Statusen för Kina Thai Take Away är att Bolaget är aktivt.

Kina Thai Take Away är ett Enskild firma och skapades 2005-06-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kina Thai Take Away ska trivas.

Kina Thai Take Away är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-28. I Bollebygd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kina restaurang med take away.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kina Thai Take Away är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Kina Thai Take Away och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Kina Thai Take Away så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-16933.

.

De som är på något sätt har med Kina Thai Take Away är Huynh, Hoa som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kina Thai Take Away har 601030-XXXX som sitt organisationsnummer.