Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson

Västra Götalands län

Information

I Bollebygd finns det ett Enskild firma som heter Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson. Det finns flera företag som liknar Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson i Västra Götalands län. Bollebygd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-05-21 så har Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson och det finns fler företag som är det i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson så kan ni göra det på 033-284695.

Behandlingsmassage typ helkropp delkropp eller specifik behandling av exv. fibromyalgi, reumatism och muskelskador.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dicksson, Gunilla Maria som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Idrott och behandlingsmassage Massör Gunilla Dicksson har 600705-XXXX som sitt organisationsnummer.