Stjärnås Hovslageri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollebygd och Stjärnås Hovslageri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Stjärnås Hovslageri är ett av dem. Statusen för Stjärnås Hovslageri är att Bolaget är aktivt.

Stjärnås Hovslageri är ett Enskild firma och skapades 1996-05-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Bollebygd där företaget finns i jobbar för att företag som Stjärnås Hovslageri ska trivas.

Stjärnås Hovslageri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Bollebygd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hovslageriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stjärnås Hovslageri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Stjärnås Hovslageri och det finns flera företag som är det idag i Bollebygd.

Vill man komma i kontakt med Stjärnås Hovslageri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-296139.

.

De som är på något sätt har med Stjärnås Hovslageri är Stjärnås, Sören Karl Stellan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stjärnås Hovslageri har 600517-XXXX som sitt organisationsnummer.